Fotograaf huwelijk trouw Leuven Museum M

Trouwen zonder zorgen: gratis template om je huwelijk te plannen

Gaan jullie binnenkort trouwen? Proficiat! Dit belooft één van de mooiste dagen van jullie leven te worden. Helaas is het proces vooraf vaak ook stresserend. Er is zó veel te regelen! En daar wil ik jou bij helpen. In deze gratis template vind je de schema’s en tabellen die ik zelf heb gebruikt bij de voorbereiding van mijn huwelijk.

Fotograaf huwelijk trouw Leuven Museum M

Gastenlijst

Hou gemakkelijk bij hoeveel gasten er op elk onderdeel van de dag aanwezig zullen zijn.

Budget

Vul de gebudgetteerde en effectieve uitgaven in om zeker te zijn dat jullie binnen het budget blijven.

To do's

Vink de taken af van de vooraf ingevulde to-do-lijst en voeg je eigen to do’s toe zodat je zeker niets vergeet.

Vul hier je gegevens in om de gratis template te downloaden

Door de gratis template te downloaden, schrijf je je in op mijn mailinglijst. Ik stuur je geen spam, beloofd! Je kan je op elk moment uitschrijven.
huwelijksfotografie van koppel in leuven
huwelijksfotografie van koppel in leuven

Hi there!

Mijn naam is Tessa Delbeke en ik ben een fotografe uit Kessel-Lo (Leuven).

In de zomer van 2020 zou ik trouwen met de man van mijn dromen. Alles was geregeld: van de unieke locatie, tot de zorgvuldig gekozen fotograaf tot de ceremonie die we zelf in elkaar hadden gestoken, … But then Covid happened.

Uiteindelijk ben ik, na 2 jaar uitstellen, getrouwd in mei 2022. Een week later zei ik tegen mijn man dat ik ondertussen zo veel ervaring had met het plannen van onze trouw, dat ik best wedding planner zou kunnen worden. Nu ja, dat was misschien een beetje overdreven. Toch vroeg ik me af: “hoe kan ik andere koppels helpen bij het stressvrij organiseren van hun speciale dag?” Zo ontstond deze template. 

Ik wens jullie ongelooflijk veel succes bij de voorbereiding van jullie droomhuwelijk!

Ineke:

“Tessa was onze trouwfotografe. Ter voorbereiding van de trouw hebben we uitgebreid met Tessa al onze wensen overlopen. Zij is toen verschillende locaties gaan bezoeken om zo de shootlocatie te vinden die het beste aansloot bij het beeld dat wij hadden van onze trouw. Op de trouwdag zelf is ze geen enkel detail uit het oog verloren. In de drukte van onze dag bleef Tessa enorm kalm, wat voor ons een geruststellende toon was doorheen heel de dag. Ze paste zich naadloos aan aan alle plotselinge veranderingen en tijdnood waarin we soms verkeerden. We kregen onze foto’s aangeleverd op een makkelijke manier en zijn absoluut verliefd op het resultaat. Onze droomdag is helemaal vastgelegd zoals wij het ons wilden herinneren, bedankt Tessa!”

huwelijksfotografie in leuven