Hello, it's me

Hey hey! Mijn naam is Tessa Delbeke en ik ben een fotografe uit Kessel-Lo (Leuven), gespecialiseerd in het fotograferen van koppels en gezinnen.

Monochroom licht is licht van een enkele golflengte. Iets wat monochromatisch is, heeft één (kleur)tint. De naam Monokrohm verwijst dus naar eenvoud en hoe mooi die eenvoud kan zijn. Eenvoud betekent namelijk focussen op wat écht belangrijk is.

En dat is exact wat we samen gaan doen: focussen op de belangrijke dingen in het leven. Jullie huwelijk, je zwangerschap, de geboorte van jullie kleine pruts, … ik ben supertrots dat ik dit belangrijke moment in jullie leven mag vastleggen en die herinnering kan vereeuwigen. Want fotografie, dat zijn beelden die je koestert voor de rest van je leven.

Ik hou van natuurlijk licht, unieke locaties en echte emoties. En die echte emoties, dat is niet evident. Ik vertel dan ook graag, en volledig zonder schaamte, dat ik een talent heb om anderen op hun gemak te stellen (#humblebrag). Veel mensen staan niet graag op de foto. Ze vinden zichzelf niet fotogeniek en denken dat ze voor mijn camera serieus gaan moeten ‘poseren’. Nee hoor! Ik geef je steeds iets te doen, een opdracht of een spelletje, en voor je het weet sta je te huppelen door een weide of te dansen met je partner. Extra leuk, want zo wordt de shoot zelf ook nog eens een keitoffe ervaring. En die mooie foto’s achteraf zijn dan pas écht de kers op de taart.

Fotograaf Leuven huwelijk trouw familie gezin zwangerschap newborn business branding
Fotograaf Leuven huwelijk trouw familie gezin zwangerschap newborn business branding

Laten we samen iets moois creëren waar je nog regelmatig met een brede glimlach naar terugkijkt.

Welk verhaal wil jij vertellen?

Leen:
Leen:
Lees verder
“Superfijne fotoshoot van ons en mijn zwanger buikje! We waren snel op ons gemak, Tessa is dan ook een superfijne vrouw! Een fijne ervaring met een prachtige herinnering aan onze zwangerschap als resultaat.”
Katrien (Youmanize):
Katrien (Youmanize):
Lees verder
“Ik was best nerveus voor mijn fotoshoot, maar Tessa stelde mij onmiddellijk op mijn gemak. Ze geeft op een heel spontane en aangename manier aanwijzingen. Tessa is ook erg professioneel vóór, tijdens en na de shoot. Ik kreeg de foto's ruim op tijd toegestuurd én ik ben heel blij met het resultaat. Het was een zeer fijne ervaring!”
Liesbet:
Liesbet:
Lees verder
"Eindelijk mogen we voluit stoefen met de foto's van de shoot genomen door Tessa van Monokrohm. Ze was heel eerlijk van in het begin om af te toetsen of onze verwachtingen gelijk stonden met haar visie en dan samen op zoek naar een prachtige locatie. Met de shoot zelf gierde de stress door mijn lijf want de jongste was in overdrive en mega enthousiast. "Gingen hier wel mooie foto's uit komen" was de vraag innerlijk. Maar het resultaat is prachtig, en eigenlijk zijn de gekke momenten nog het mooist en meest naturel. Nog eens een dikke merci Tessa Xxxx"
Johanna:
Johanna:
Lees verder
“Zeer bekwame en professionele fotografe. Tessa weet goed wat ze doet en leidt je op een rustige en lieve manier doorheen de shoot. Onze foto's waren dan ook meer dan geslaagd, waarvoor heel erg bedankt!!”
Aurélie:
Aurélie:
Lees verder
“Een fotoshoot is wat buiten mijn comfort zone, maar Tessa stelde mij meteen op mijn gemak. Ze begeleidt je goed in het poseren en hoe je je moet houden. Haar foto’s zijn prachtig dankzij haar grote creativiteit. Dank je Tessa voor de leuke ervaring en de geweldige foto’s!”
Larissa:
Larissa:
Lees verder
“De samenwerking met Tessa verliep heel vlot. Professioneel, punctueel en met een goed gevoel voor humor bij de selectie van de foto's. De foto's waren ook heel snel beschikbaar via een handige webpagina.”

Leer me nog beter kennen

huwelijksfotografie first look leuven
HUWELIJK
koppelfotoshoot love shoot leuven
LIEFDE
zwangerschapsfotoshoot leuven
ZWANGERSCHAP
newbornfotoshoot baby leuven
NEWBORN
familiefotoshoot gezin met kind leuven
FAMILIE
business branding fotoshoot ondernemer leuven
BUSINESS