Foto's van je gezin of familie

Op zoek naar een spontane en geduldige fotograaf om jullie verhaal visueel te vertellen? I’m your girl!

Als mama van 2 jonge kinderen weet ik hoe belangrijk het is om als gezin regelmatig tijd vrij te maken om foto’s te trekken. Foto’s waar iedereen op staat, wel te verstaan (ja, ook jij, mama!). Of je nu foto’s wilt om te delen op social media, om een album van te maken of om uitvergroot in de living op te hangen, foto’s getrokken door een professionele fotograaf zijn echt niet te vergelijken met smartphonefoto’s.

Een familieshoot duurt ongeveer een uur. Heb je jonge kinderen? Dan lijkt dat waarschijnlijk erg lang. Maar geen zorgen, we gaan geen uur aan een stuk ‘poseren’! Zijn de kiddo’s het beu na 20 minuten? Dan spelen we gewoon 1-2-3 piano of gaan we de mooiste bladeren zoeken in het bos. Ik ben er om het plezier en de liefde tussen jullie vast te leggen en daar zijn helemaal geen gekke poses voor nodig!

We gaan ervoor!

01

Neem contact op via onderstaande knop om jullie wensen met mij te bespreken.

Samen gaan we op zoek naar de setting, het moment en de locatie die perfect bij jullie past.

02

03

Je ontvangt van mij nog eens een mailtje met alle gemaakte afspraken en met je factuur.

De fotoshoot zelf duurt ongeveer een uur.

04

05

Binnen enkele weken krijg je een digitale galerij waaruit je 20 foto’s mag kiezen (meer foto’s aankopen is ook mogelijk).

Familiefotoshoot

Een fotoshoot van 1 uur voor 3 personen of meer
20 bewerkte foto’s (mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen)

225 euro

Liesbet:

“Eindelijk mogen we voluit stoefen met de foto’s van de shoot genomen door Tessa van Monokrohm. Ze was heel eerlijk van in het begin om af te toetsen of onze verwachtingen gelijk stonden met haar visie en dan samen op zoek naar een prachtige locatie. Met de shoot zelf gierde de stress door mijn lijf want de jongste was in overdrive en mega enthousiast. “Gingen hier wel mooie foto’s uit komen” was de vraag innerlijk. Maar het resultaat is prachtig, en eigenlijk zijn de gekke momenten nog het mooist en meest naturel. Nog eens een dikke merci Tessa Xxxx”

HUWELIJK
LIEFDE
ZWANGERSCHAP
NEWBORN
BUSINESS