Hey!

Voor de camera staan is best eng voor veel mensen. Voor jou misschien ook. Daarom vind ik het super belangrijk dat er een goede match is tussen ons.

Hebben we een match?

Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan is het sowieso een dikke match! Neem contact op via onderstaand formulier en ik doe zo snel mogelijk een concreet voorstel.

Contact

FAQ

Yes! Wil je je partner, een familielid of een vriendin een uniek cadeau geven? Stuur me dan even een berichtje. Cadeaubonnen kunnen digitaal worden doorgestuurd of worden afgedrukt en opgestuurd met de post. Papieren cadeaubonnen worden meteen ook mooi verpakt, klaar om af te geven aan de gelukkige.

Samen gaan we op zoek naar een locatie (binnen of buiten) die bij jou past. Als je al een idee hebt voor een leuke locatie, mag je dat altijd doorgeven. Ik ga meestal ook al eens ter plekke kijken naar het aanwezige licht.

De afgelopen jaren heb ik geleerd om met elke weer- en lichtsituatie om te gaan. Zie je de fotoshoot toch niet zitten omwille van het weer? Dan kiezen we gewoon een ander moment, no questions asked!

Voor fotoshoots van een uur mag je 15 bewerkte foto’s kiezen uit je galerij (meer foto’s aankopen is ook mogelijk). Hoeveel foto’s je ontvangt na een huwelijk is moeilijker te voorspellen omdat het van zoveel dingen afhangt zoals het weer, de dagplanning, etc. Over het algemeen mag je voor een volledige huwelijksdag (12u) ongeveer 400 foto’s verwachten.

Een mini-album van 15 cm op 15 cm is inbegrepen in de prijs van fotoshoots en huwelijken vanaf 2023. Je kunt ook upgraden naar een volwaardig huwelijksalbum dat ik helemaal op maat ontwerp. Download hier mijn brochure voor huwelijksalbums.