Foto's van jou en je partner

Wil je je partner eens verrassen met een originele date? Of wil je een belangrijk moment in jullie leven vastleggen? Misschien hebben jullie wel groot nieuws om te delen met de wereld? Ik ben supertrots dat ik dit belangrijke moment in jullie leven mag vastleggen en die herinnering kan vereeuwigen.

Hebben we een match?

Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan is het sowieso een dikke match! Neem contact op en ik doe zo snel mogelijk een concreet voorstel.

We gaan ervoor!

01

Neem contact op via onderstaande knop om jullie wensen met mij te bespreken.

Samen gaan we op zoek naar de setting, het moment en de locatie die perfect bij jullie als koppel past.

02

03

Je ontvangt van mij nog eens een mailtje met alle gemaakte afspraken en met je factuur.

De fotoshoot zelf duurt ongeveer een uur.

04

05

Binnen enkele weken krijg je een digitale galerij waaruit je 20 foto’s mag kiezen (meer foto’s aankopen is ook mogelijk).

Love shoot

Een fotoshoot van 1 uur van jou en je partner
20 bewerkte foto’s (mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen)

225 euro

Nele:

“Poseren voor de camera is niet zo ons ding waardoor we wel wat zenuwen hadden toen we de shoot boekten. We kregen op voorhand de nodige informatie over locatie, kledij, e.d. waardoor alles zeer vlot verliep. Tijdens de shoot zelf verdwenen al de zenuwen want Tessa weet wat ze doet en we waren heel snel op ons gemak. Toen we de foto’s enkel weken later kregen werden we zelfs wat emotioneel van het resultaat. We zijn er heel tevreden mee en zullen Tessa nog boeken!”

HUWELIJK
ZWANGERSCHAP
NEWBORN
FAMILIE
BUSINESS