Huwelijk-6

Trouwen zonder zorgen de complete checklist voor je huwelijk

Gaan jullie binnenkort trouwen? Proficiat! Dit belooft één van de mooiste dagen van jullie leven te worden. Helaas is het proces vooraf vaak ook stresserend. Er is zó veel te regelen! En hoe weet je nu wanneer je wat in orde moet brengen? Geen zorgen, met deze checklist weet je zeker dat je niets vergeet en kan je trouwen zonder zorgen.

Huwelijk-6

Checklist

Alles wat je in orde moet brengen voor je huwelijk.

Tijdlijn

Chronologische to-do’s zodat je met niets te laat bent.

Budget

Indicatie van de gemiddelde kostprijs per onderdeel.

Door de checklist te downloaden, schrijf je je in op mijn mailinglijst. Ik stuur je geen spam, beloofd! Je kan je op elk moment uitschrijven.

Hi there!

Hey hey! Mijn naam is Tessa Delbeke en ik ben een 26-jarige fotografe uit Leuven.

​In de zomer van 2020 zou ik trouwen met de man van mijn dromen. Alles was geregeld: van de unieke locatie, tot de zorgvuldig gekozen fotograaf tot de ceremonie die we zelf in elkaar hadden gestoken, … But then Corona happened.

Met tranen in de ogen contacteerde ik mijn vrienden en familie met de mededeling dat we onze trouw tot een nog onbekende datum zouden uitstellen.

Een week later zei ik tegen mijn verloofde dat ik ondertussen zo veel ervaring had met het plannen van onze trouw, dat ik best wedding planner zou kunnen worden. Nu ja, dat was misschien een beetje overdreven. Toch vroeg ik me af: “ondanks het feit dat mijn trouw niet doorgaat, kan ik misschien toch andere koppels helpen bij het plannen van hun speciale dag?” Zo ontstond deze checklist. Hopelijk kan ik de aanloop naar jullie huwelijk stressvrij maken, zodat jullie extra hard kunnen genieten van jullie speciale dag.

Leen:

“Superfijne fotoshoot van ons en mijn zwanger buikje! We waren snel op ons gemak, Tessa is dan ook een superfijne vrouw! Een fijne ervaring met een prachtige herinnering aan onze zwangerschap als resultaat.”