familiefotoshoot in de natuur in leuven - aan het water

Gratis gids: onvergetelijke foto's maken van je kids

Je kids staan nooit stil. En dat doet de tijd ook niet. Daarom is foto’s trekken van je kinderen en je gezin superbelangrijk. Maar eenvoudig is het niet. Daar wil ik, professioneel fotograaf en mama van 2 jonge kinderen, bij helpen.

familiefotoshoot in de natuur in leuven - aan het water

Licht

Op welk moment van de dag en met welk licht trek je de mooiste foto’s van je kids?

Poseren & compositie

Tips om mooie én ook spontane foto’s te trekken van je kroost.

Bewerken

Hoe en met welke (gratis) apps til je de foto’s die je hebt genomen naar een nóg hoger niveau?

Vul hier je gegevens in om de gratis gids te downloaden

Door de gratis gids te downloaden, schrijf je je in op mijn mailinglijst. Ik stuur je geen spam, beloofd! Je kan je op elk moment uitschrijven.
Kinderen fotograferen
Monokrohm Tessa Delbeke fotograaf uit Leuven
Monokrohm Tessa Delbeke fotograaf uit Leuven

Hi there!

Hi! Ik ben Tessa, professioneel fotograaf en mama van Noémie (3) en Jules (1). Jaarlijks leg ik tientallen gezinnen vast op beeld. Tientallen fotoshoots van mama’s en papa’s die weten dat foto’s van hun kroost ongelooflijk belangrijk zijn. Iets om samen te koesteren tot ze groot zijn en nog lang daarna.

Als fotograaf moet ik toegeven: fotoshoots van gezinnen, zeker met heel jonge kids, zijn zo chaotisch als het maar kan. Er is altijd wel iemand die moe is. Of honger heeft. Of net op zijn kin valt 5 minuten vóór de fotoshoot (true story). En dat is helemaal oké. Ik heb ondertussen geleerd om de chaos te omarmen en toch nog enkele basisprincipes toe te passen om mooie beelden te creëren. En die basisprincipes, die deel ik met alle plezier met jou zodat jij ook onvergetelijke momenten kan vastleggen.

Nele:

“Poseren voor de camera is niet zo ons ding waardoor we wel wat zenuwen hadden toen we de shoot boekten. We kregen op voorhand de nodige informatie over locatie, kledij, e.d. waardoor alles zeer vlot verliep. Tijdens de shoot zelf verdwenen al de zenuwen want Tessa weet wat ze doet en we waren heel snel op ons gemak. Toen we de foto’s enkel dagen later kregen werden we zelfs wat emotioneel van het resultaat. We zijn er heel tevreden mee en zullen Tessa nog boeken!”

familiefotoshoot in de natuur in leuven