Professionele portretfotografie met je smartphone

Nu met de Coronacrisis zijn mijn activiteiten als fotograaf van de ene dag op de andere stilgevallen. Logisch, natuurlijk. Evenementen worden geannuleerd, sociaal contact wordt min of meer verboden en niemand is zeker tot wanneer deze beangstigende situatie zal duren.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier om jullie toch te helpen om jullie herinneringen vast te leggen op beeld. Als ik niet tot jullie kan komen, waarom help ik jullie dan niet om zélf prachtige foto’s te maken? 

Daarom heb ik nu een gratis gids gemaakt om zelf professionele foto’s te maken met je smartphone. Perfect voor alle mensen die wel eens foto’s maken met hun smartphone… voor iedereen, dus! Of je nu content creator bent, of gewoon leuke foto’s wilt trekken van je gezin. 

Je kan de gids gratis downloaden via . Heb jij mijn tips toegepast op jouw smartphonefoto’s? Deel ze dan op Instagram of Facebook en tag me @monokrohm. Ik kijk ernaar uit om jullie creaties te zien!

MEER LEZEN ?

Wanneer boek je je trouwfotograaf?

Tip voor koppels die gaan trouwen: boek vroeg genoeg je fotograaf. Hoe vroeg? Dat hangt af van een aantal zaken.

Business minishoots 2024

Heb jij als zelfstandige nood aan foto’s voor je website en social media? Schrijf je dan in voor een minishoot: een laagdrempelige fotoshoot van