Professionele portretfotografie met je smartphone

Nu met de Coronacrisis zijn mijn activiteiten als fotograaf van de ene dag op de andere stilgevallen. Logisch, natuurlijk. Evenementen worden geannuleerd, sociaal contact wordt min of meer verboden en niemand is zeker tot wanneer deze beangstigende situatie zal duren.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier om jullie toch te helpen om jullie herinneringen vast te leggen op beeld. Als ik niet tot jullie kan komen, waarom help ik jullie dan niet om zélf prachtige foto’s te maken? 

Daarom heb ik nu een gratis gids gemaakt om zelf professionele foto’s te maken met je smartphone. Perfect voor alle mensen die wel eens foto’s maken met hun smartphone… voor iedereen, dus! Of je nu content creator bent, of gewoon leuke foto’s wilt trekken van je gezin. 

Je kan de gids gratis downloaden via deze link. Heb jij mijn tips toegepast op jouw smartphonefoto’s? Deel ze dan op Instagram of Facebook en tag me @monokrohm. Ik kijk ernaar uit om jullie creaties te zien!

MEER LEZEN ?

Wat is een first look en hoe gaat dit in zijn werk?

Overgewaaid uit de Verenigde Staten, maar daarom niet minder romantisch: een first look, het eerste moment dat jij en je partner elkaar zien op

Donna & Hans: een unieke industriële trouw in Thor Park (Genk)

Een huwelijksfeest in een rustieke schuur niets voor jou? Misschien heb je wel een voorliefde voor een unieke industriële trouwlocatie. Dat was zeker het
First look huwelijk

Wat is een first look en hoe gaat dit in zijn werk?

Overgewaaid uit de Verenigde Staten, maar daarom niet minder romantisch: een first look, het eerste moment dat jij en je partner elkaar zien op jullie trouwdag. Het is een magisch moment dat jullie natuurlijk graag op beeld willen laten vastleggen. Maar hoe pak je dat best aan?

LEES MEER
Industrieel trouwen in Thor Park Genk Barbarazaal

Donna & Hans: een unieke industriële trouw in Thor Park (Genk)

Een huwelijksfeest in een rustieke schuur niets voor jou? Misschien heb je wel een voorliefde voor een unieke industriële trouwlocatie. Dat was zeker het geval voor Donna en Hans, wiens huwelijksfeest doorging in de Barbarazaal van Thor Park in Genk.

LEES MEER