5 Go-to poses voor koppelfoto’s

Als jij en je partner dolverliefd zijn op elkaar, wil je niets liever dan dit vastleggen op foto. Op Instagram kom je vaak zo’n prachtige foto’s tegen van even prachtige koppels (#couplegoals). Maar als je dan zelf voor de camera staat (of je gsm op selfie mode hebt gezet), is het ineens niet zo gemakkelijk om deze foto’s te hercreëren. Het resultaat? Awkward foto’s die je met niemand deelt. De reden dat je er niet in slaagt om mooie foto’s te trekken met je partner, is waarschijnlijk dat je jezelf geen houding weet te geven. No prob, Tessa to the rescue! Ik ga hier even mijn geheimen met je delen. Dit zijn 5 go-to poses die ik bijna bij elke koppelshoot gebruik omdat ze voor élk koppel werken.

1. Fluister iets in mijn oor

Het voelt eerst misschien wat raar, maar probeer eens iets te fluisteren in het oor van je partner. Dat mag iets sexy zijn, of iets totaal onnozel. Mijn favoriet: ‘ik heb zo’n zin in frietjes vanavond, schat!’ De slappe lach krijg je er gratis bij.

2. Wandelingetje maken

Eenvoudiger dan dit kan het niet. Geef je partner een hand of sla je arm rond zijn/haar middel en begin te wandelen: naar de camera, weg van de camera, langs de camera. Kijk daarbij vooral in elkaars ogen en niet naar de camera: spontane foto’s gegarandeerd!

3. Dance away

Je hoeft niet eens een groot danstalent te zijn voor deze pose. Pak je partner eens vast en laat hem of haar een rondje draaien. Of waan je terug op de lagere school en doe een slow met elkaar. Het is nog eens leuk om te doen ook.

4. Neuze-neuze

Haal het kind in jezelf naar boven en doe eens neuze-neuze met je partner. Op foto komt dit al snel over als een spontane, intieme pose. Pas alleen een beetje op voor eventuele make-up.

5. Kus op je voorhoofd

Een klassieker: geef elkaar een kus op het voorhoofd. De partner wiens voorhoofd gekust wordt kan best zijn of haar ogen sluiten. Een superlieve pose waar je werkelijk niets mee kunt mis doen.

Gaan jullie deze poses eens testen? Tag me dan op jullie foto’s (@monokrohm op Instagram & Facebook). Ik ben erg benieuwd om jullie foto’s te zien!

MEER LEZEN ?

Wat is een first look en hoe gaat dit in zijn werk?

Overgewaaid uit de Verenigde Staten, maar daarom niet minder romantisch: een first look, het eerste moment dat jij en je partner elkaar zien op

Donna & Hans: een unieke industriële trouw in Thor Park (Genk)

Een huwelijksfeest in een rustieke schuur niets voor jou? Misschien heb je wel een voorliefde voor een unieke industriële trouwlocatie. Dat was zeker het
First look huwelijk

Wat is een first look en hoe gaat dit in zijn werk?

Overgewaaid uit de Verenigde Staten, maar daarom niet minder romantisch: een first look, het eerste moment dat jij en je partner elkaar zien op jullie trouwdag. Het is een magisch moment dat jullie natuurlijk graag op beeld willen laten vastleggen. Maar hoe pak je dat best aan?

LEES MEER
Industrieel trouwen in Thor Park Genk Barbarazaal

Donna & Hans: een unieke industriële trouw in Thor Park (Genk)

Een huwelijksfeest in een rustieke schuur niets voor jou? Misschien heb je wel een voorliefde voor een unieke industriële trouwlocatie. Dat was zeker het geval voor Donna en Hans, wiens huwelijksfeest doorging in de Barbarazaal van Thor Park in Genk.

LEES MEER