Summer soft minishoots

Op 1 april werd ik voor de tweede keer mama: een fantastische ervaring, die ik onder andere vierde met een miljoen foto’s van mijn kleine Jules. Foto’s van hem in mijn armen, foto’s van Jules samen met zijn grote zus Noémie, … Toen ik begon aan zijn fotoboek besefte ik ineens: ik heb de afgelopen maanden geen énkele foto genomen met mijn partner. 

Omdat ik vind dat het superbelangrijk is om ook foto’s met je partner te trekken, quality time met elkaar te spenderen en herinneringen als koppel vast te leggen op beeld, organiseer ik op vrijdag 30 juli de ‘Summer Soft’ minishoots: korte fotoshoots (20 minuutjes), op een romantische boho buitenlocatie en aan een klein prijsje.

Voor wie zijn de Summer Soft minishoots bedoeld?

Voor drukke mama’s en papa’s die ook eens iets voor zichzelf willen doen.

Voor kersverse koppels die eens een avontuurlijke date willen plannen

Voor koppels die iets te vieren of aan te kondigen hebben (een verloving, een zwangerschap, etc.)

Kortom: voor iedereen die de liefde wil vieren!

Waar?
Wanneer?
Prijs?

Lubbeek
30 juli 2021
79 euro 

Waar?
Lubbeek
Wanneer?
30 juli 2021
Prijs?
79 euro

Hoe werkt het?

01

Vul het formulier op deze pagina in

Via e-mail ontvang je (binnen max. 24u) een bevestiging van je boeking en ontvang je de betaalgegevens

02

03

Betaal 79 euro om je minishoot definitief te reserveren

Een week vóór de minishoot ontvang je nog eens een herinnering via e-mail en een routebeschrijving naar de exacte locatie

04

05

Binnen twee weken na de minishoot ontvang je 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie via een digitale galerij

Boek hier je minishoot

De reservatie van de minishoot is pas definitief na betaling van het volledige bedrag. Annulering door de klant is kosteloos mogelijk tot 2 weken vóór de minishoot. Daarna zal het bedrag niet worden terugbetaald. Annulering door de fotograaf is enkel mogelijk in geval van overmacht of slechte weersomstandigheden. In dat geval wordt de minishoot kosteloos verplaatst naar een andere datum. De foto’s die resulteren uit de minishoot zijn onderhevig aan auteursrecht. De foto’s blijven steeds de intellectuele eigendom van de fotograaf. Foto’s genomen door de fotograaf kunnen ten alle tijden worden gepubliceerd op de website, sociale media en andere communicatiedragers van de fotograaf.

Johanna:

“Zeer bekwame en professionele fotografe. Tessa weet goed wat ze doet en leidt je op een rustige en lieve manier doorheen de shoot. Onze foto’s waren dan ook meer dan geslaagd, waarvoor heel erg bedankt!!”